Over Nakovski

Wie is Nakovski?

Nakovski is al jaren gespecialiseerd  in ontwerpen en vervaardigen van leren tassen en andere diverse lederen producten. Een van de weinigen op de markt die biedt ook op ambachtelijke manier een Custom Made concept van Exclusieve en Unieke Handgemaakte Leren Producten. Handgemaakte tassen en andere lederen producten door Nakovski zijn altijd met veel zorg gemaakt en zijn daardoor van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard Nakovski werk met de beste kwaliteit leer die gegarandeerd een zeer lange levensduur heeft maar geeft ook een zekere uitstraling en complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.


Wat bieden wij u aan?

Nakovski heeft sinds kort ook een unieke en exlusieve lijn ontworpen speciaal gericht op kappers en trimsters.

Scharenholsters

Scharen Schorten

Scharen Tassen

Al deze producten zijn erg praktisch en duurzaam!

Ze zijn geschikt voor het opbergen van scharen, kammen en andere kapper of trimster benodigdheden.Custom Made By Nakovski

Bij Nakovski kunt u tevens uw eigen leren scharen holster, schortje of tas laten ontwerpen gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen. Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen unieke leren holster, schortje of tas gemaakt worden. Alle modellen kunnen in elke kleur/type leersoort besteld worden zodat het die eigen unieke uitstraling.


Hoe ik werk?

“Elk Tas, Riem, Holster of ander product die ik maak in mijn atelier is “eenmalig”…een tweede, derde of vierde zal in detail altijd afwijken.”

“Vanaf het ruwe leer tot het eindproduct maak ik alles als ambachtsman. Ik bewerk het leer, vouw het leer, voorzie het van stiksels, deels met naaimachine, maar grotendeels met de hand.”

Mijn motto is:

“ER IS NIETS MOOIER DAN TEVREDEN KLANT”


Alle onze lederen producten zijn op ambachtelijke manier  handgemaakt door Nakovski zelf in zijn Leeratelier in Assen.

Het is hierbij van belang dat u erop kunt rekenen dat Leeratelier Nakovski garant staat voor zijn unieke producten.


 

Scharen Holsters & More ...

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en veel meer. Schrijf in voor de nieuwsbrief en krijg het nieuws.

Leeratelier Nakovski

K.v.K. 73734225
Assen, Nederland
Tel.: 31 652 088 260
Email: info@scharenholsters.nl

Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch of  via email met ons contact opnemen.

scharenholsters.nl © 2020 Leeratelier Nakovski